“Mijn ervaring zit met name in complexe infrastructurele projecten aan de kant van publieke opdrachtgevers. Mijn uitdagingen liggen in het opstellen van innovatieve contracten en het uitvoeren van contractbeheersing waarbij de uitgangspunten van zowel opdrachtgever als opdrachtnemer gerespecteerd worden.”

Projecten waaraan Luuk heeft meegewerkt zijn Stadsbrug De Oversteek (gemeente Nijmegen), Robuuste Investering Impuls en Rondweg Lochem (provincie Gelderland), DBFM Gerechtsgebouw Breda (combinatie InBalans). Binnen deze projecten heeft Luuk zich gefocust op inkoopmanagement, contractmanagement en systeemgerichte contractbeheersing in de voorbereidings-, aanbestedings- en realisatiefase.

Luuk is gedreven en zorgvuldig, en hecht veel waarde aan samenwerking binnen het projectteam en tussen opdrachtgever en opdrachtnemer om zo projectdoelen te realiseren.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.