To Interface Wat ooit klein begon in 2006, is uitgegroeid tot een gedreven organisatie met ambitie als drijvende kracht en ontwikkeling als leidraad.

Bij To Interface werken we aan een toekomstbestendige omgeving. Dit vereist verbindingskracht, creatieve ideeën en eigenaarschap. Dat is wat wij als To Interface goed kunnen. Als management- en adviesbureau op het gebied van energie, water, bouw en infrastructuur, bundelen wij vaardigheden, kennis en ervaringen. Hierdoor maken we complexe projecten bestuurbaar, brengen we helderheid en structuur, en klaren we de klus.

Waar streven wij naar?

De wereld waarin wij wonen, werken en recreëren is een samenspel van belangen, wensen en veranderingen. Dit komt tot uitdrukking in steeds complexere projecten. Daarnaast hebben de actuele ontwikkelingen als energietransitie, digitalisering, klimaatadaptie en stakeholdersparticipatie, grote invloed op onze werkzaamheden. Wij zien deze ontwikkelingen als kansen die ons in staat stellen om bruggen te slaan en optimale afgewogen oplossingen te bedenken. Wij streven naar een betere wereld waarin we samen het verschil maken.

Hoe dragen we hieraan bij?

Wij dragen hieraan bij door onze verbindingskracht, problemen gezamenlijk te lijf te gaan en eigenaarschap te tonen.

Onze waarden

Verbinding
Projecten managen vergt een integrale mindset. In onze projecten verbinden wij mensen, organisaties, belangen en ambities. Met deze aanpak managen en adviseren wij succesvol onze projecten.

Kennisdeling
Impact maken en bijdragen aan zinvolle veranderingen; dat doe je niet alleen! Wij maken actief gebruik van de kennis en persoonlijke ervaringen van onze To Interface collega’s om samen met en voor onze klanten de beste oplossingen te bepalen.

Eigenaarschap
We nemen verantwoordelijkheid in onze projecten voor het goede eindresultaat. Wij vervullen sleutelrollen en tonen eigenaarschap. Onze klanten hebben aan ons een krachtige partner die gefundeerd advies geeft en de klus klaart.

Partners

In veel van onze projecten werken wij samen met partnerbedrijven. Ons antwoord op de toenemende integraliteit van vraagstukken.

Bekijk hier straks onze samenwerkingen

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.