Project
  • Partner: Essent Infra Energy Solutions (EIS) 
  • Periode: 2023   Functie: Procesmanager  

Over het projectDe wereld verandert razendsnel en de gevolgen van klimaatverandering worden steeds zichtbaarder. Digitalisering, decentralisatie en democratisering van energie kunnen bijdragen aan het beperken van deze gevolgen.

De opdracht 

Volgens de klimaatdoelstellingen moet in 2050 de energievoorziening helemaal duurzaam zijn. Als aanvulling op de huidige activiteiten van Essent, de levering van groene stroom en gas en het verduurzamen van huizen en gebouwen met onze installatiepartners, voegt Essent een nieuwe tak toe: Energy Infrastructure Solutions (EIS). Met dit bedrijfsonderdeel gaat Essent energiesystemen ontwerpen en bouwen om daarmee vervolgens groene (lees niet fossiele) energie op te wekken.  

 Onze bijdrage  

To Interface ondersteunt EIS met het opbouwen van de benodigde procesmatige kennis om energiesystemen te ontwerpen en bouwen. Collega Douwe Maijer was als procesmanager verantwoordelijk voor het opzetten en implementeren het kwaliteitsmanagementsysteem gebaseerd op de ISO 15288.  

 

““Het was enorm uitdagend om een startende onderneming direct te kunnen helpen met de wijze waarop D&C (design and build) projecten aangevlogen moeten worden”. ” Douwe Maijer

Procesmanager    

+31648170514
dma@tointerface.nl

Contactpersoon
Douwe Maijer

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.