“Tijdens mijn rechtenstudie ben ik per toeval in contact gekomen met de bouwsector, maar ik heb een bewuste keuze gemaakt om daarin te blijven werken. Het bijdragen aan een project waarbij je samen iets ‘achterlaat’ in het landschap, vind ik een van de mooiste aspecten van mijn werk”.

Tanneke is een toegankelijke en ervaren contractmanager die energie krijgt van het gezamenlijk bereiken van projectresultaat. Haar basis ligt in infrastructurele UAV-GC projecten vanuit opdrachtnemerszijde. Door haar sterke analytische vermogen, en gestructureerde en resultaatsgerichte drijfveren, is zij in staat complexe vraagstukken snel te doorgronden. Vanuit haar interesse in het beter samenwerken op projecten is zij, sinds zij bij To Interface werkt, juist aan opdrachtgeverszijde gaan werken. Door zowel opdrachtgever als opdrachtnemer ervaring kan zij zich goed inleven in de verschillende belangen van partijen.

Zij kan makkelijk schakelen tussen de verschillende lagen van een organisatie. Haar werkwijze kenmerkt zich door een directe en enthousiaste houding waardoor zij een open sfeer weet te creëren. Door haar oog voor samenwerking zorgt zij voor verbinding binnen projectteams.

Tanneke is sinds juni 2020 werkzaam bij To Interface en heeft sinds die tijd bij Waterschap Drents Overijsselse Delta en gemeente Amsterdam de contractmanagersrol uitgevoerd. Daarvoor heeft zij gewerkt als contractmanager in zowel de tender- als realisatiefase bij VolkerWessels (Van Hattum en Blankevoort, VolkerInfra, VolkerWessels Infra Competence Centre) en bij Rasenberg (Strukton). Projecten waar Tanneke aan heeft meegewerkt zijn de N61 Hoek – Schoondijke, Hoogwatergeul Veessen-Wapenveld, de Rotterdamsebaan en de ombouw van de Amstelveenlijn. Zij heeft actief meegedaan in de tender voor het project ‘DOEN’ en heeft het ontwikkelprogramma ‘De Verbinders’ gevolgd.

Haar kerncompetenties zijn: resultaatgericht, open houding en gestructureerd.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.