“Mijn werkplezier haal ik uit het samenwerken met verschillende mensen aan uitdagende vraagstukken. Samen bijdragen aan het winnen van complexe aanbestedingen door na te denken over onderscheidende oplossingen, strategieën en daarbij de gesignaleerde risico’s te beheersen. De dynamische rol als EMVI-/ tendermanager geeft mij energie en houdt mij scherp.”

Na zijn bachelor journalistiek breidde Coen zijn kennis verder uit met de master Business Administration. Na het afronden van deze master, met marketingspecialisatie, is Coen zijn eigen marketingbureau ‘Blikvangers Marketing’ gestart. Hier kon hij zijn journalistieke skills combineren met zijn bedrijfskundige visie om producten en diensten van bedrijven in de markt te zetten. Toen hij werd gevraagd om een plan van aanpak te schrijven voor een aanbesteding, ging Coen de uitdaging aan. Direct raakte hij besmet met het ‘tendervirus’. Hij besloot te kiezen voor zijn eigen ontwikkeling en in 2021 in loondienst te gaan bij een adviesbureau.

Coen is vanaf 1 mei 2024 werkzaam bij To Interface. Hij heeft vanaf 2021 ervaring opgedaan als EMVI-planschrijver. Hij schreef plannen van aanpak voor aannemers in verschillende sectoren (o.a. groen, infra, scheepvaart, kabels en leidingen en utiliteit). Na één jaar groeide hij door naar de rol van projectleider. Dit betekende het opstellen van offertes, tenderplanningen, het leiden van de inhoudelijke sessies, het aansturen van planschrijvers en het borgen van de kwaliteit van het plan van aanpak.

Zijn kerncompetenties zijn: Creatief, samenwerken, resultaatgericht en stressbestendig.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.