Project
  • Partner: gemeente Hattem
  • Periode: 2023

Over het projectDe Gemeente Hattem heeft een duurzaamheidsoffensief op gang gebracht binnen de stad door samen met regionale partners kennis te bundelen. Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om duurzame initiatieven vanuit te stad te verwezenlijken met als doel dat er een veerkrachtig en leefbaar Hattem gefaciliteerd wordt voor volgende generaties!

De opdracht

De grootste uitdaging van het project was het initiëren van een integrale manier van samenwerken op deze schaal, een essentieel onderdeel voor het succes van het project. Uiteindelijk hebben vele gesprekken en verschillende initiatieven ertoe geleid dat partijen elkaar makkelijker weten te vinden. We zien nu dat inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties zich steeds vaker melden met creatieve ideeën om de stad duurzamer te maken. De Green Deal loopt inmiddels en we hebben verschillende kennispartners bij elkaar gebracht om samen een coalitie te vormen. Met deze kennis kunnen we initiatieven vanuit de stad faciliteren

Onze bijdrage

Vanuit To Interface vervulden wij de rol van procesbegeleider waarbij we verantwoordelijk waren voor het gehele proces van de Green Deal. Onder meer het bewaken van de voortgang van het traject en het monitoren van de resultaten.

“Het is gaaf om te zien dat iedereen een steentje bijdraagt om de stad schoner en leefbaarder te maken, dit inspireert inwoners en bedrijven om ook actie te ondernemen” Gino Schrier

Procesbegeleider

rm@tointerface.nl
+31 6 83 59 68 53

Contactpersoon
Robert Mulders

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.