Project
  • Partner: Balm bv
  • Periode: 2022 – 2023

Over het project Het doel van de versterking is om het onderwijsgebouw Hijmans van den Bergh weer constructief veilig te maken voor de gebruikers en een esthetische upgrade te geven. Dit gebouw is onderdeel van het Universitair Medisch Centrum te Utrecht.

De opdracht

Het project behelst de constructieve versterking van de breedplaatvloeren die zijn toegepast in het Hijmans van den Berghgebouw in Utrecht. Deze versterking vindt plaats met koolstofvezel lamellen met brandwerende bekleding. Om deze versterking uit te voeren worden alle bouwkundige, elektrotechnische en werktuigbouwkundige voorzieningen verwijderd. Vervolgens worden deze na de versterking weer terug geplaatst. 

Onze bijdrage

Vanuit To Interface vervult Connor Elemans de rol van projectmanager namens opdrachtnemer Balm bv. Connor is eindverantwoordelijk voor het projectsucces. De rol van de projectmanager is om de voortgang, financiën en kwaliteit te beheersen en om daarnaast de betrokken onderaannemers en leveranciers aan te sturen. Daarnaast is het rol van de projectmanager om het contact met de opdrachtgever UMC Utrecht te bewaken en contractuele discussies te beslechten. 

“De oorsprong van dit project is de ingestorte parkeergarage in Eindhoven in 2017. Uit onderzoek is gebleken dat dit gebouw een soortgelijke constructie heeft, en daarom versterkt moet worden. Wij merkten dat diverse partijen erg benieuwd waren hoe wij de constructie gingen versterken.” Connor Elemans 

Projectmanager

cel@tointerface.nl
+31 6 52 80 79 05

Contactpersoon
Connor Elemans

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.