“De fysieke leefomgeving en alles wat de leefbaarheid verhoogt, hebben mij altijd al geïnteresseerd. Het geeft mij energie om een bijdrage te leveren aan een beter en mooier Nederland. Wat ik het mooiste aan mijn werk vind, is dat ik het resultaat terug kan zien. Ik ben dan trots dat ik daaraan heb meegewerkt.”

Na zijn master Economische Geografie aan de Rijksuniversiteit Groningen ging Marco aan de slag als projectleider en adviseur ruimtelijke ordening.. Hij was betrokken bij uiteenlopende bestemmingsplanprocedures door het hele land – van woningbouw en commerciële transformaties tot aan agrarische erven en recreatie. De opdracht die hem het meeste is bijgebleven is die van een camping in Friesland. Wat in eerste instantie een eenvoudige opgave leek, bleek er een vol verrassingen te zijn. Schakelen tussen de welstandscommissie en de provincie Friesland, en daarbij de ecologische wet- en regelgeving niet uit het oog verliezen. Dat vond Marco een mooie uitdaging.

Marco is sinds mei 2024 werkzaam bij To Interface. Daarvoor werkte hij 2 jaar bij BJZ.nu waar hij verantwoordelijk was voor het schrijven van bestemmingsplannen, de coördinatie van onderzoeken en de communicatie tussen opdrachtgever en bevoegd gezag.

Zijn kerncompetenties zijn: pragmatisch, analytisch, sociaal vaardig en flexibel.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.