Expertise
Omgevingsmanagement Terug naar overzicht

Omgevingsmanagement

Om het project zo efficiënt mogelijk te doorlopen, richten de omgevingsmanagers van To Interface zich al in een vroeg stadium van het project op een goede samenwerking met de stakeholders. Denk daarbij aan gebruikers, bewoners en bedrijven, maar ook bestuurlijke en politieke stakeholders. Het creëren van draagvlak is een van de belangrijkste voorwaarden voor een goede samenwerking en een geslaagd project. Bijna ieder project heeft te maken met vergunningenprocedures.

Door de invoering van de nieuwe Omgevingswet en de intrede van innovatieve contracten wordt een gedegen samenwerking nóg crucialer. Onze omgevingsmanagers leggen daarbij de nadruk op gelijkwaardigheid, betrouwbaarheid en aandacht voor elkaar. Wij creëren win-win situaties en krijgen inzicht in mogelijke koppelkansen. Dit resulteert in gedragen oplossingen op maatschappelijk, bestuurlijk en politiek niveau. 

Projectmanager

Wil je meer weten? Neem contact met ons op!

Contactpersoon
Robert Mulders rm@tointerface.nl +31 6 83 59 68 53

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.