”Stories create culture! Met een grote interesse in interculturele communicatie, bedrijfsontwikkeling en de behoefte om mezelf te blijven uitdagen, bevind ik me graag op onbekend terrein. Door nieuwe visies en ervaringen te delen en deze te vertalen naar organisaties of individuen draag ik bij aan de ontwikkeling van mezelf en mijn omgeving”.

In de afgelopen jaren heeft Toya in het buitenland gewoond en gewerkt, waarbij haar interesse in bedrijfscultuur en communicatie werd gewekt. In haar optiek beperken veel ondernemingen hun groei en potentieel door een gebrek aan effectieve communicatie op intern en extern niveau. Voorheen heeft Toya haar visie en expertise toegepast bij verschillende start-ups om een goede basis te leggen voor verdere groei en ontwikkeling. Toya past zich gemakkelijk aan haar omgeving aan en kan goed aanvoelen en inzien waar ondersteuning nodig is.

Toya is sinds december 2022 werkzaam bij To Interface. Hiervoor werkte zij in verschillende uiteenlopende sectoren zoals horeca, recreatie en informatie- en communicatietechnologie.

Haar kernwaarden zijn: nieuwsgierig, veerkrachtig, ijverig, creatief en ondernemend.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.