“Mijn kracht ligt in het analyseren van systemen en daar slimme oplossingen voor verzinnen. Het onderzoeken, structuur aanbrengen en vervolgens doorgronden van een systeem zie ik als een uitdagende puzzel. Dit is mijn passie en dit proces geeft mij plezier en energie.”

Voordat Niels bij To Interface kwam werken, heeft hij ervaring opgedaan met geofysisch en geologisch onderzoek. Onafhankelijk en gestructureerd werken zonder de doelen uit het oog te verliezen zijn voorbeelden van zijn vaardigheden. Verder heeft hij theoretische kennis en praktische ervaring opgedaan met het bouwen van simulaties, waaronder machine learning technieken. Niels heeft zowel kennis van de wiskundige grondslag als de praktische inzet in de vorm van topic models. Hij heeft de ambitie deze technologie praktisch inzetbaar te maken.  Naast zijn nieuwsgierigheid staat Niels ook bekend om zijn doorzettingsvermogen. Eenmaal begonnen wil hij zijn werk altijd afmaken.

Sinds april 2024 is Niels werkzaam bij To Interface. Tijdens zijn studie mijnbouwkunde en beleidsanalyse in Delft heeft hij een minor in cognitie en bedrijfsvoering afgerond.

Niels zijn kerncompetenties zijn: sociaal, analytisch vermogen, nieuwsgierig, doorzettingsvermogen en kritische houding.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.