“Met mijn liefde voor techniek, oog voor detail en aanleg voor analyseren en helder communiceren, draag ik op project‐ en bedrijfsniveau bij aan de goede dingen op de juiste manier doen.”

Martijn is sinds juni 2019 werkzaam bij To Interface. Hij heeft direct na zijn studie Civiele Techniek een driejarig traineeship bij Jelmer doorlopen. In deze periode is hij onder de vlag van Mobilis betrokken geweest bij de ruwbouw van de spoortunnel in Delft en heeft hij voor Boskalis gewerkt aan afhandelen van afwijkingen, verbeteren van verificatiemethodes en het opleverdossier.

De jaren hierna heeft hij bij ingenieursbureau MH Poly gewerkt in de rollen van projectleider, modelleur, beleidsmedewerker en kwaliteitsmedewerker. In deze tijd heeft Martijn veel ervaring opgedaan met verbeter-/verandertrajecten, waarbij hij zich heeft gefocust op het komen tot de kern van verbetering en het creëren van draagvlak voor verandering.

Kerncompetenties van Martijn zijn analytisch denken, communiceren en doelgericht werken. Martijn heeft de ambitie om zich verder te ontwikkelen op het vlak van tender- en projectmanagement.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.