Werken met enthousiaste mensen aan concrete resultaten. Dat was mijn drijfveer om na mijn studie Bestuurskunde in de GWW-sector te gaan werken. Nog steeds is dit van een mijn belangrijkste drijfveren, de mens is de cruciale factor in het behalen van resultaten.”

Afgelopen jaren heeft Douwe bij verschillende private partijen ruime kennis en ervaring opgedaan in de mobilisatie en uitvoering van multidisciplinaire (assetmanagement)projecten. Hierbij heeft hij alle aspecten van proces- en projectbeheersing, van risicomanagement tot het beheersen van afwijkingen, doorleeft. Daarnaast heeft Douwe specifieke kennis op het gebied van kwaliteitsmanagement en Lean Six Sigma.Douwen is een ervaren procesmanager die veelzijdig inzetbaar is binnen complexe projecten, waarbij de samenwerking met betrokken partijen hoog in het vaandel staat.

Douwe is sinds juni 2020 werkzaam bij To Interface. Hiervoor werkte hij 10 jaar voor Advin en VolkerInfra, onder meer aan het beheer en onderhoud van de Oosterscheldekering, Schiphol Perceel 2 en de Beneluxtunnel

Kernwaarden van Douwe zijn: flexibel, verantwoordelijk, vertrouwen, empathisch en organiserend vermogen.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.