“Als procesdenker werk ik graag aan complexe vraagstukken om met energie en een open blik elke situatie om te zetten in een win-win situatie. In mijn werk ben ik resultaat-, klant- en teamgericht. Graag werk ik aan uitdagende projecten waarin de focus ligt op het behalen van resultaat, een tevreden opdrachtgever en een prettige samenwerking in het team.”

Sinds mei 2022 is Dafne werkzaam voor To Interface. Daarvoor werkte zij 6 jaar voor VolkerWessels (VolkerWessels Telecom en VolkerRail). Projecten waar zij aan heeft gewerkt zijn o.a: realisatie van de Bovenbouw Theemswegtracé, Groot Onderhoud Schiphol, diverse interne verbetertrajecten op het gebied van procesmanagement en een aantal EMVI-trajecten. Binnen de realisatie projecten droeg zij de verantwoordelijkheid voor het beheersen van risico’s, planning, documentbeheer, eisenverificatie en informatieoverdracht. Binnen de overige trajecten fungeerde zij als adviseur procesmanagement.

Dafne zoekt enthousiast de verbinding met het team, gaat analytisch en gestructureerd te werk en grijpt kansen om verbeteringen door te kunnen voeren. Haar kerncompetenties zijn samenwerken, resultaatgericht, klantgericht, assertiviteit en analyserend vermogen.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.