“Van kinds af aan voel ik mij al aangetrokken tot de infra- en bouwsector. Na mijn studies Civiele Techniek en Commercieel Technische Bedrijfskunde was dit dan ook een logische stap om in de sector te gaan werken. Samen mooie dingen realiseren, elkaar uitdagen, het beste uit het team halen en trots zijn als het is gelukt! Dat is wat mij zo aanspreekt en waar het om draait.”

Ervaring
Bertjan heeft ruime kennis en ervaring in de mobilisatie, uitvoering en afronding van multidisciplinaire complexe projecten in de infrastructuur en industriebouw. Daar heeft hij zich gericht op de inrichting en implementatie van informatiesystemen en de samenhang daartussen, met als uiteindelijk doel het afstemmen van de informatiestromen om de projecten te kunnen overdragen aan de beherende partij. Daarnaast heeft hij een brede en praktische kennis van diverse procesgerelateerde thema’s, zoals informatiemanagement, het opzetten en beheren van projectstructuren, configuratiemanagement en aantoonbaarheid. Ook heeft Bertjan ervaring met de transitiefase van projecten van realisatie naar assetmanagement.

Bertjan is sinds oktober 2023 werkzaam bij To Interface. Hiervoor werkte hij ruim 16 jaar voor Ballast Nedam Infra Projects voor grote complexe multidisciplinaire projecten, zowel in de infrastructuur (A9 Gaasperdammerweg, A24 Blankenburgverbinding) en de industriebouw (Vattenfall energiecentrale in de Eemshaven).

Competenties/kernwaarden
Kernwaarden van Bertjan zijn: verbinder, loyaal, analytisch, oplossingsgericht, teamspeler, sociaal, structureren en coördineren

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.