“Werken aan projecten mét mensen, vóór mensen. En mijn passie voor taal inzetten om mee te helpen aan de wereld van morgen. Dat is wat me energie geeft en me drijft om er elke dag weer voor te gaan. Het ontleden van complexe vraagstukken en weer samenbrengen in het winnende EMVI-plan is absoluut mijn ‘cup of tea’.”

Anneloes heeft de afgelopen jaren veel tendertrajecten ondersteund en gecoördineerd, waarbij zij veel ballen in de lucht heeft houden zonder haar dienstbare instelling te verliezen. Zij heeft hierbij ervaring opgedaan met het schrijven van (technische) projectreferenties, documenten verzamelen en beheren en het omgaan met deadlines. Ook beheerst ze het Engels vloeiend in zowel het spreken, schrijven als lezen en past dit ook toe in tendertrajecten. Anneloes werkt graag in teamverband aan complexe vraagstukken en hecht veel waarde aan een fijne samenwerking tussen alle betrokkenen.

Anneloes is sinds juni 2021 werkzaam bij To Interface. Hiervoor heeft zij ruim 2,5 jaar bij ingenieursbureau Movares gewerkt als accountcoördinator, waarbij zij onder meer heeft meegewerkt aan de aanbiedingsstukken voor meerjarige raamcontracten (bijv. Provincies Overijssel en Noord-Holland).

Kernwaarden van Anneloes zijn: vertrouwen, enthousiasme, samenwerken en verantwoordelijkheid.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.