INT | NL | contact | zoeken
DIENSTEN MARKTEN PROJECTEN ORGANISATIE NIEUWS DUURZAAMHEID DWE
home > denkwerkevent > DenkWerkEvent 2018

DenkWerkEvent 2018


BIG DATA - E-LEARNING - EXPLOITATIEMANAGEMENT - CIRCULAIRE ECONOMIE - 6G - ROBOTISERING - DUURZAAMHEID - ASSETMANAGEMENT - CLOUD - KETENINTEGRATIE - DIGITALISERING - ENERGIETRANSITIE - ZELFRIJDENDE AUTO'S - EXPLOITATIE EN ONDERHOUD - LIFE-CYCLE - SMART - BIM - KLIMAATADAPTIE - INTERNET OF THINGS - 3D-PRINTEN - VIRTUAL REALITY

De wereld verandert. Continu. En het gaat steeds sneller. We moeten digitaliseren en innovatief zijn, maar vooral ook circulair. En zeker duurzaam! Maar welke impact hebben deze veranderingen? En hoe bepaal je de juiste koers voor je organisatie of project als je moet bouwen op dergelijke 'containerbegrippen'? Een simpel antwoord is er niet. Wel is duidelijk dat je het niet in je eentje kunt.

Om bovenstaande uitdagingen te doorgronden, organiseren wij op donderdag 7 juni 2018 voor onze relaties het DenkWerkEvent met als thema:

Get a grip!
Koers zetten in een veranderende wereld

Samen met een topspreker en relaties aan opdrachtgevers- en opdrachtnemerszijde, gaan we in een aantal interactieve workshops concreet aan de slag om in te kunnen spelen op de nieuwe ontwikkelingen.

Wij nodigen u van harte uit om bij het DenkWerkEvent aanwezig te zijn op 7 juni 2018 in het Muntgebouw in Utrecht. We beginnen om 13.00 uur en beëindigen het inhoudelijke deel rond 17.15 uur waarna een informele borrel volgt.

DWE
DenkWerkEvent 2018
Eerdere events
naar top