INT | NL | contact | zoeken
DIENSTEN MARKTEN PROJECTEN ORGANISATIE NIEUWS DUURZAAMHEID DWE
home > organisatie

Manager To Interface België


Het aantal geïntegreerde contracten (DBFM, D&C) én aanbestedingen op basis van kwalitatieve gunningscriteria (EMVI) in België neemt gestaag toe. Als manager van To Interface in België ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van de onderneming in België. Je breidt proactief de organisatie en naamsbekendheid van To Interface uit en werkt mee in tenders en projecten als tender-/EMVI-, proces-, of projectmanager.

Tender-/EMVI-manager:
Jij bent in staat om samen met je opdrachtgever op een prikkelende en stimulerende wijze een winnende strategie te bepalen, de aanbestedingsplannen uit te werken en die kritisch te beoordelen. Jouw analytisch vermogen en procesmatige aanpak garanderen succes. Je stelt de vraag achter de vraag, bent een beetje eigenwijs en neemt geen genoegen met halve antwoorden. Hierdoor help je opdrachtgevers om hun kwalitatieve ambities te verwezenlijken. Je bent gesprekspartner op verschillende niveaus in een organisatie en stuurt eventueel het projectteam aan.

Procesmanager:
Je richt de benodigde processen voor de tender of het project in, stelt managementplannen op en implementeert deze. Je stuurt het projectteam c.q. specialisten aan op o.a. het gebied van risicomanagement, systems engineering, informatiemanagement, planning- en/of kwaliteitsmanagement. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en stimuleert procesmanagement en -ontwikkeling, gericht op een continue verbetercyclus.

Projectmanager:
Je stuurt het project aan. Je zet een projectorganisatie op en richt de benodigde processen aan. Je stuurt op de beheersaspecten scope, tijd en geld. Je bent de contactpersoon naar de opdrachtgever en draagt zorg voor een goede samenwerking. Je verbindt mensen in de projectorganisatie met elkaar en met jou, zorgt voor een goede werksfeer. Dit alles doe je vanuit een duidelijke visie en koers die je blijft evalueren en verbeteren.

Jouw profiel
• WO/HBO denkniveau
• Affiniteit met en werkervaring in België
• Minimaal 7 jaar werkervaring in infrastructuur, mobiliteit, utiliteitsbouw en/of gebiedsontwikkeling.
• Ervaring met multidisciplinaire projecten en geïntegreerde contracten.
• Ervaring met aanbestedingstrajecten op basis van kwalitatieve gunningscriteria (EMVI).
• Ervaring met proces- en/of kwaliteitsmanagement.
• Ondernemend, doortastend, representatief en creatief.
• Analytisch vermogen, creativiteit en aanpassingsvermogen.
• Door samenwerkingsvaardigheden en klantgerichtheid in staat om resultaten te boeken.
• Uitstekende communicatieve vaardigheden en tact, goede schrijfvaardigheid.

To Interface
To Interface managet en structureert projecten en verbindt partijen om te komen tot de best denkbare oplossing voor complexe vraagstukken. Dat doen we binnen de fysieke leefomgeving, zowel aan de publieke als de private kant. Loyaliteit aan de opgave en een hoogwaardige en integrale aanpak zijn daarbij leidend.
Wij zijn ondernemende professionals die kansen zien en uitdagingen aangaan. Wij verbinden ons aan de opgave en wij voelen ons meer dan opdrachtnemer. Wij treden op als partner (eventueel risicodragend) en slaan bruggen om de verschillende partijen en belangen te verbinden. Werkend vanuit een visie op de opgave zijn wij pragmatisch in onze gekozen oplossingen. Wij staan, zoals dat heet, met de voeten in de klei. Door onze kritische opstelling verhogen wij de kwaliteit van onze aanpak. Daarbij werken wij vanuit de ambitie van onze professionals en faciliteren wij hen waar nodig. Intervisie en onderlinge betrokkenheid verhogen de kwaliteit van onze dienstverlening. Onze professionals helpen opdrachtgevers op het gebied van: project-, tender- en contractmanagement, EMVI- & strategievraagstukken en exploitatiemanagement & onderhoud.

Interesse?
Mail je motivatiebrief en CV naar ehe@tointerface.nl met “Sollicitatie Manager België” als onderwerp.

ORGANISATIE
Missie/visie
Team
Carrière
Partners
Contact
naar top