INT | NL | contact | zoeken
DIENSTEN MARKTEN PROJECTEN ORGANISATIE NIEUWS DUURZAAMHEID DWE
home > organisatie

Procesmanager


Als Procesmanager ben je verantwoordelijk voor de efficiënte inrichting en toepassing van procesmanagement in een project. Dit kan aan opdrachtgevers- of opdrachtnemerszijde zijn in de voorbereidings-, aanbestedings-, realisatie- of onderhoudsfase. Je richt de voor het project benodigde processen in, stelt specificaties en/of managementplannen op en stuurt specialisten aan op o.a. het gebied van risicomanagement, systems engineering, informatiemanagement, planning en/of kwaliteitsmanagement. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en stimuleert procesmanagement en -ontwikkeling door een continue verbetercyclus toe te passen.

Jouw profiel
• WO/HBO denkniveau.
• 5 tot 10 jaar relevante werkervaring in infrastructuur, mobiliteit, utiliteitsbouw en/of gebiedsontwikkeling.
• Kennis van en ervaring met multidisciplinaire projecten en geïntegreerde contracten.
• Aantoonbare ervaring met proces- en kwaliteitsmanagement.
• Affiniteit met bestuurlijke/politieke organisaties en ervaring op het raakvlak tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.
• Ambitieus, initiatiefrijk, doortastend, representatief en creatief.
• Uitstekende communicatieve vaardigheden en werkt nauwgezet.
• Door analytisch vermogen, samenwerkingsvaardigheden en klantgerichtheid in staat om resultaten te boeken.


To Interface
To Interface managet en structureert projecten en verbindt partijen om te komen tot de best denkbare oplossing voor complexe vraagstukken. Dat doen we binnen de fysieke leefomgeving, zowel aan de publieke als de private kant. Loyaliteit aan de opgave en een hoogwaardige en integrale aanpak zijn daarbij leidend.
Wij zijn ondernemende professionals die kansen zien en uitdagingen aangaan. Wij verbinden ons aan de opgave en wij voelen ons meer dan opdrachtnemer. Wij treden op als partner (eventueel risicodragend) en slaan bruggen om de verschillende partijen en belangen te verbinden. Werkend vanuit een visie op de opgave zijn wij pragmatisch in onze gekozen oplossingen. Wij staan, zoals dat heet, met de voeten in de klei. Door onze kritische opstelling verhogen wij de kwaliteit van onze aanpak. Daarbij werken wij vanuit de ambitie van onze professionals en faciliteren wij hen waar nodig. Intervisie en onderlinge betrokkenheid verhogen de kwaliteit van onze dienstverlening. Onze professionals helpen opdrachtgevers op het gebied van: project-, tender- en contractmanagement, EMVI- & strategievraagstukken en exploitatiemanagement & onderhoud.

Interesse?
Mail je motivatiebrief en CV naar ehe@tointerface.nl met “Sollicitatie Procesmanager” als onderwerp.

ORGANISATIE
Missie/visie
Team
Carrière
Partners
Contact
naar top