INT | NL | contact | zoeken
DIENSTEN MARKTEN PROJECTEN ORGANISATIE NIEUWS DUURZAAMHEID DWE
home > duurzaamheid > the motown movement

The Motown Movement


To Interface heeft zich verbonden aan The Motown Movement, een organisatie die duurzame bouwtechnieken toegankelijk maakt voor iedereen, ook voor mensen met een kleine portemonnee. Daarom heeft de organisatie een vervallen huis gekocht in een achterstandswijk in Detroit (VS). Met het geld dat The Motown Movement met behulp van een crowdfunding-actie heeft opgehaald, wordt het vervallen huis omgebouwd tot een energiezuinige demonstratiewoning. Mensen kunnen het huis bezoeken en ervaren wat er mogelijk is om hun energierekening naar beneden te brengen. De toepassingen zijn betaalbaar en zelfstandig in te bouwen (do it yourself!).

Wat draagt To Interface bij?
To Interface steunt The Motown Movement door het team te versterken en door een bijdrage aan de crowdfunding-actie. In de zomermaanden maakt To Interfacer Jaap Verheijen deel uit van het team in Detroit. Met zijn kennis en ervaring op het gebied van projectmanagement en stakeholdermanagement, draagt hij bij aan het haalbaar maken van het project binnen planning en budget. Daarnaast neemt Jaap de taak op zich om de olievlekwerking en inbedding van de demonstratiewoning in de stad te realiseren. Hiervoor gaat Jaap een property manager werven, de testfase van het onderhoud van de duurzame systemen opstarten en een financiële structuur ontwikkelen voor de exploitatie van de demonstratiewoning.

To Interface wil de kennis die we ontwikkelen in Detroit, graag inzetten in nieuwe projecten. Wil je op de hoogte blijven of heb je interesse in deze ontwikkeling voor een eigen project? Volg dan To Interface op LinkedIn of benader ons voor een goed gesprek en een kop koffie!

The Motown Movement is actief op Facebook en heeft de afgelopen periode via verschillende media ruchtbaarheid gegeven aan hun beweging, onder via RTL Nieuws, The Detroit News, NOS en Algemeen Dagblad.

DUURZAAMHEID
Waarom duurzaamheid?
The Motown Movement
naar top