INT | NL | contact | zoeken
DIENSTEN MARKTEN PROJECTEN ORGANISATIE NIEUWS DUURZAAMHEID DWE
home > organisatie

Medior Tenderadviseur


Als tenderadviseur help jij onze opdrachtgevers aan private zijde om strategische keuzes te maken voor zeer aansprekende en complexe projecten in Nederland. Jij bent in staat om samen met hen en met mogelijke partners op een prikkelende en stimulerende wijze een winnende strategie te bepalen, de plannen uit te werken en die kritisch te beoordelen. Jouw analytisch vermogen en procesmatige aanpak garanderen succes. Je stelt de vraag achter de vraag, bent een beetje eigenwijs en neemt geen genoegen met halve antwoorden. Hierdoor help je opdrachtgevers om hun kwalitatieve ambities te verwezenlijken. Je bent gesprekspartner op verschillende niveaus in een organisatie en stuurt eventueel het projectteam aan. Dit doe je veelal op locatie of vanuit ons kantoor in Vianen. Daarbij spreekt het voor zich dat je gebruik maakt van de kennis van jouw collega's en deze inzet waar nodig.

Jouw profiel
• 5 tot 9 jaar relevante werkervaring in infrastructuur, mobiliteit, utiliteitsbouw en/of gebiedsontwikkeling.
• WO/HBO denkniveau
• Aantoonbare kennis van en ervaring met integrale en multidisciplinaire projecten en geïntegreerde contracten.
• Ervaring met aanbestedingstrajecten op basis van EMVI is een pré.
• Ambitieus, initiatiefrijk, doortastend, representatief en creatief
• Door analytisch vermogen in staat om complexe zaken eenvoudig uit te leggen
• Goede luister- en schrijfvaardigheid
Op termijn bestaat de mogelijkheid door te groeien naar de rol van EMVI-coördinator, tendermanager of projectmanager.

To Interface
To Interface verbindt partijen om te komen tot de best denkbare oplossing voor complexe vraagstukken in de brede bouwsector. Daarbij werken wij vanuit de ambitie van onze professionals en faciliteren wij hen waar nodig. Intervisie en onderlinge betrokkenheid verhogen de kwaliteit van onze dienstverlening. Onze professionals helpen opdrachtgevers op het gebied van project-, tender- en contractmanagement. Waar mogelijk bundelen wij gezamenlijke kennis vanuit onze eigen organisatie of die van partners. Hieruit ontstaan voor de opdrachtgever nieuwe en innovatieve ideeën. Onze professionals worden gekenmerkt door nuchterheid, slimheid, analytisch vermogen, het bewerkstelligen van een onderscheidende aanpak, daadkracht, het nemen van verantwoordelijkheid en de regel dat afspraak = afspraak.

Interesse?
Mail je motivatiebrief en CV naar ehe@tointerface.nl t.a.v. Cedric Lageman met "Sollicitatie medior Tenderadviseur" als onderwerp.

ORGANISATIE
Missie/visie
Team
Carrière
Partners
Contact
naar top