INT | NL | contact | zoeken
DIENSTEN MARKTEN PROJECTEN ORGANISATIE NIEUWS DUURZAAMHEID DWE
home > nieuws > in het nieuws
25-03-2015 | in het nieuws
To Interface in het Financieele Dagblad over stadsbrug De Oversteek
In november 2013 werd in Nijmegen stadsbrug De Oversteek in gebruik genomen. Maarten Fleerakkers van To Interface geeft in het Financieele Dagblad van 25 maart, samen met René Duifhuizen en projectjurist Marius Strijker zijn visie op de toegepaste aanbestedingsvorm, de concurrentiegerichte dialoog.
lees meer...
18-03-2015 | in het nieuws
Rijk en provincie leggen samen RijnlandRoute aan
Minister Schultz van Haegen (Infrastructuur en Milieu) en gedeputeerde De Bondt hebben op 17 maart j.l. de samenwerkingsovereenkomst RijnlandRoute ondertekend. Na het besluit van Rijk en provincie in december 2014 tot de aanleg van de RijnlandRoute, is vandaag afgesproken de aanleg en het beheer van de wegverbinding samen op te pakken. Met de samenwerking wordt de Leidse regio en de Duin- en Bollenstreek beter bereikbaar en krijgt de regionale economie een extra zet in de rug. De provincie schakelt Rijkswaterstaat in voor de aanbesteding en aanleg van het wegproject. To Interface heeft in samenspraak met de provincie en Rijkswaterstaat het inkoopplan opgesteld.

lees meer...
26-02-2015 | in het nieuws
Nieuwe huisvesting provincie Gelderland definitief
De provincie Gelderland en het consortium In Domu Nova B.V. hebben het contract getekend voor de revitalisering van de provinciale huisvesting.
lees meer...
09-02-2015 | in het nieuws
Nationale Bouwprijs 2015 voor stadsbrug De Oversteek
De Nijmeegse stadsbrug De Oversteek heeft maandagavond de Nationale Bouwprijs 2015 gewonnen in de categorie Civiele Kunstwerken. In oktober won De Oversteek ook al de Nationale Staalprijs 2014.
lees meer...
19-01-2015 | in het nieuws
Vernieuwing provinciehuis Gelderland gegund
De vernieuwing van het provinciehuis van Gelderland is gegund aan consortium In Domu Nova. Het samenwerkingsverband onder leiding van VolkerWessels was de enige overgebleven kandidaat in de aanbesteding.
To Interface werkt als contractmanager voor de provincie.

lees meer...
11-12-2014 | in het nieuws
To Interface levert bijdrage aan colloquium Publiek Private Samenwerking Brussel
Op 2 december j.l. kwamen geïnteresseerden uit verschillende sectoren samen in Brussel voor een colloquium over Publiek Private Samenwerking. Waar staan we in Vlaanderen en wat zijn de uitdagingen voor de toekomst? Maarten Fleerakkers van To interface en Marius Strijker van Houtzager Strijker Advocaten leverden een bijdrage in de vorm van een presentatie over Nederlandse ervaringen.
lees meer...
01-12-2014 | in het nieuws
Bouw International Crime Court bereikt hoogste punt
Het betreft misschien wel het zwaarst bewaakte bouwproject van Nederland, maar de bouw voor het nieuwe onderkomen voor het Internationaal Strafhof aan de Oude Waalsdorperweg in Den Haag –waarvoor To Interface het contractmanagement uitvoert – verloopt voorspoedig.
lees meer...
11-11-2014 | in het nieuws
PPS ook in de toekomst van belang
De vraag naar de objectieve waarde, impact en betekenis van publiek-private samenwerking (PPS) levert een keur aan antwoorden op. Dat blijkt uit de publicatie 100 stemmen waar Maarten Fleerakkers van To Interface aan heeft bijgedragen.
lees meer...
09-11-2014 | in het nieuws
International Crime Court eerste project volgens NEC3
De nieuwbouw van het International Criminal Court (ICC) in Den Haag – waarvoor To Interface het contractmanagement aan marktzijde uitvoert – is het eerste bouwproject in Nederland waar NEC3 wordt toegepast.
lees meer...
01-10-2014 | in het nieuws
Noord-Zuidlijn bereikt mijlpaal
Na elf jaar werken is onlangs de betonnen constructie van metrostation Rokin in de Amsterdamse Noord-Zuidlijn opgeleverd. De komende drie jaar wordt het station afgewerkt. Een belangrijke periode, weet Harold van Steeg van To Interface.
lees meer...
< 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 >
HIGHLIGHTS PROJECTEN
Noord-Zuidlijn
Centrale Rotterdam
Stadsbrug Nijmegen
International Crime Court
Randstadspoor Vleugel
naar top