INT | NL | contact | zoeken
DIENSTEN MARKTEN PROJECTEN ORGANISATIE NIEUWS DUURZAAMHEID DWE
home > nieuws > in het nieuws
20-04-2016 | in het nieuws
Koning opent nieuw complex Internationaal Strafhof
Koning Willem-Alexander heeft op 19 april jl. het nieuwe complex van het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag geopend. To Interface voerde tijdens de (succesvolle) aanbesteding het contractmanagement voor de bouwcombinatie Courtys en heeft dit voorgezet tijdens de realisatie van het project.
lees meer...
18-04-2016 | in het nieuws
Voorlopige gunning Aanpak Ring Zuid aan combinatie Herepoort i.o.
Rijkswaterstaat is voornemens het project Aanpak Ring Zuid te gunnen aan de combinatie Herepoort i.o., bestaande uit Max Bögl Nederland BV, Züblin Nederland BV, Oosterhof Holman Infra BV, Koninklijke Sjouke Dijkstra BV, Roelofs Wegenbouw BV en Jansma Drachten BV. To Interface levert voor dit project de tendermanager, verantwoordelijk voor de algemene sturing van het tenderteam. Daarnaast ondersteunt onze Ontwerp-/EMVI secretaris bij de vastlegging van ontwerpkeuzes en het risicobeheersplan.
lees meer...
18-03-2016 | in het nieuws
Eerste metro rijdt op eigen kracht op de Noord-Zuidlijn
Na het spannende transport afgelopen weekend waarin de M5 in twee delen naar Noord werd getrokken en geduwd, rijden we deze week voor het eerst op eigen kracht.


lees meer...
04-02-2016 | in het nieuws
Bouw van het Gerechtsgebouw Breda is begonnen!
Met de overhandiging van het aanvangscertifcaat op 4 februari is de bouw van het Gerechtsgebouw Breda begonnen. De start van de bouw is ruim voor de contractuele deadline gehaald. "Dat geeft wel aan hoe betrokken iedereen is bij dit project", aldus Eva Klein Schiphorst, plaatsvervangend directeur van het Rijksvastgoedbedrijf.

lees meer...
22-11-2015 | in het nieuws
To Interface in actie bij de Zevenheuvelenloop
Medewerkers van To Interface trotseerden op 15 november j.l. regen en wind. Ze liepen de 15 kilometer van de Zevenheuvelenloop in Nijmegen.
lees meer...
09-11-2015 | in het nieuws
'Van alles zelf doen naar meer regie'
PPS Netwerk Nederland organiseert i.s.m. de Provincie Gelderland, VolkerWessels en OPPS op dinsdag 10 november van 14.00-17.00 in Arnhem een praktijkseminar waarin o.a. de rol van de opdrachtgever en de toegepaste methodiek van Systeemgerichte Contractbeheersing centraal staat.
lees meer...
08-11-2015 | in het nieuws
To Interface werkt mee aan vernieuwing provinciehuis Gelderland
Het provinciehuis van Gelderland in Arnhem wordt vernieuwd en uitgebreid. To Interface vervult in opdracht van de Provincie Gelderland de rol van contractmanager en vervangend projectmanager.
lees meer...
15-09-2015 | in het nieuws
To Interface presenteert over parametrisch ramen
Op de contactbijeenkomst van DACE (Dutch Association of Cost Engineers) op 24 september j.l. heeft To Interface een presentatie gegeven over parametrisch ramen.
lees meer...
30-08-2015 | in het nieuws
Werkzaamheden metrostation Amsterdam-Zuid voltooid
Mede dankzij de inzet van To Interface zijn de werkzaamheden rond het metrostation Amsterdam-Zuid naar tevredenheid afgerond. De metro's rijden vanaf half augustus weer volgens de normale dienstregeling, na zeven weken werkzaamheden rondom station Zuid. Het oponthoud was nodig om de aansluiting van de toekomstige Noord-Zuidlijn op het bestaande net mogelijk te maken.
Robert Mulders van To Interface vervulde voor dit deel van het project TransportTechniek & Afbouw Noord-Zuidlijn de rol van projectleider.
lees meer...
10-07-2015 | in het nieuws
Groot onderhoud aan IJsselbrug Doesburg gegund
Rijkswaterstaat heeft het groot onderhoud aan de IJsselbrug bij Doesburg 1 juli definitief gegund aan Civiele Technieken De Boer BV. Het werk is aanbesteed volgens de principes van Best Value Procurement
To Interface is bij de IJsselbrug Doesburg verantwoordelijk voor het Technisch Management.

lees meer...
< 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 >
HIGHLIGHTS PROJECTEN
Noord-Zuidlijn
Centrale Rotterdam
Stadsbrug Nijmegen
International Crime Court
Randstadspoor Vleugel
naar top