INT | NL | contact | zoeken
DIENSTEN MARKTEN PROJECTEN ORGANISATIE NIEUWS DUURZAAMHEID
home > nieuws > in het nieuws
08-11-2015 | in het nieuws
To Interface werkt mee aan vernieuwing provinciehuis Gelderland
Het provinciehuis van Gelderland in Arnhem wordt vernieuwd en uitgebreid. To Interface vervult in opdracht van de Provincie Gelderland de rol van contractmanager en vervangend projectmanager.
lees meer...
15-09-2015 | in het nieuws
To Interface presenteert over parametrisch ramen
Op de contactbijeenkomst van DACE (Dutch Association of Cost Engineers) op 24 september j.l. heeft To Interface een presentatie gegeven over parametrisch ramen.
lees meer...
30-08-2015 | in het nieuws
Werkzaamheden metrostation Amsterdam-Zuid voltooid
Mede dankzij de inzet van To Interface zijn de werkzaamheden rond het metrostation Amsterdam-Zuid naar tevredenheid afgerond. De metro's rijden vanaf half augustus weer volgens de normale dienstregeling, na zeven weken werkzaamheden rondom station Zuid. Het oponthoud was nodig om de aansluiting van de toekomstige Noord-Zuidlijn op het bestaande net mogelijk te maken.
Robert Mulders van To Interface vervulde voor dit deel van het project TransportTechniek & Afbouw Noord-Zuidlijn de rol van projectleider.
lees meer...
10-07-2015 | in het nieuws
Groot onderhoud aan IJsselbrug Doesburg gegund
Rijkswaterstaat heeft het groot onderhoud aan de IJsselbrug bij Doesburg 1 juli definitief gegund aan Civiele Technieken De Boer BV. Het werk is aanbesteed volgens de principes van Best Value Procurement
To Interface is bij de IJsselbrug Doesburg verantwoordelijk voor het Technisch Management.

lees meer...
04-07-2015 | in het nieuws
Projectdirecteur Toine van Liebergen aan het woord over het nieuwe gerechtsgebouw
Projectdirecteur Toine van Liebergen van het consortium InBalans over het nieuw te bouwen gerechtsgebouw Breda geeft zijn visie op de functionaliteit van het gebouw in het Facility Management Magazine van juli 2015.
lees meer...
04-07-2015 | in het nieuws
To Interface presenteert over parametrisch ramen
Op de eerstvolgende contactbijeenkomst van DACE (Dutch Association of Cost Engineers) op 24 september a.s. zal Joost de Vries namens To Interface een presentatie geven over parametrisch meten. Hij gaat hierbij in op de ervaringen die hij met parametrisch ramen heeft opgedaan.
lees meer...
01-07-2015 | in het nieuws
Financiering nieuw gerechtsgebouw Breda rond
Het Rijksvastgoedbedrijf en consortium InBalans (Facilicom, Macquarie Capital en VolkerWessels) hebben op 30 juni 2015 de financieringsovereenkomsten voor het nieuwe gerechtsgebouw Breda ondertekend, waarmee tot financiële afronding is gekomen.
lees meer...
29-06-2015 | in het nieuws
Laatste loodjes bouw Internationaal Strafhof
Meer dan vierhonderd mensen zijn dagelijks nog aan het werk om het Internationaal Strafhof in Den Haag op 17 juli op te leveren.
lees meer...
28-06-2015 | in het nieuws
Mumbai Metropolitan Regional Development Authority bezoekt Nijmeegse bruggen
Op 23 juni bezocht Mumbai Metropolitan Regional Develoment Authority (MMRDA) de Nijmeegse projecten Ruimte voor de Waal en stadsbrug De Oversteek. De bezoeken waren onderdeel van een integrale haalbaarheidsstudie naar twee grote bruggen in Mumbai regio die To Interface in nauwe samenwerking met haar Vlaamse partner NP-Bridging uitvoert.


lees meer...
13-05-2015 | in het nieuws
Aanbestedingstraject nieuw gerechtsgebouw Breda afgerond
Op 12 mei 2015 is het aanbestedingstraject voor het nieuwe gerechtsgebouw Breda afgerond. Met het ondertekenen van de DBFMO-overeenkomst tussen het Rijksvastgoedbedrijf en het bouwconsortium InBalans is een publiek-private samenwerking (PPS) gestart.
To Interface vervult, namens het consortium, de rol van tendermanager.
lees meer...
< 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 >
HIGHLIGHTS PROJECTEN
Noord-Zuidlijn
Centrale Rotterdam
Stadsbrug Nijmegen
International Crime Court
Randstadspoor Vleugel
naar top