INT | NL | contact | zoeken
DIENSTEN MARKTEN PROJECTEN ORGANISATIE NIEUWS DUURZAAMHEID DWE
home > nieuws > in het nieuws
22-09-2016 | in het nieuws
To Interface biedt kosteloos denktank aan voor duurzaam/sociaal project
To Interface is ruim 10 jaar actief als management- en adviesbureau in complexe projecten in gebiedsontwikkeling, bouw en infrastructuur. Een wereld waar duurzaamheid steeds meer vaste vorm aanneemt. Om dit verder te stimuleren willen wij ons graag kosteloos inzetten voor een sociaal/ecologisch duurzaam project.

lees meer...
21-09-2016 | in het nieuws
De lastige losse eindjes van de Noord-Zuidlijn
Topdrukte in de tunnelbuizen van de toekomstige Noord-Zuidlijn. Met man en macht wordt gewerkt om de metrolijn op tijd klaar te krijgen. De openingsdatum laat nog bijna twee jaar op zich wachten, maar voor de afbouwploegen van VIA wacht de deadline over drieënhalve maand. “Nog steeds proberen we de zondagen vrij te houden, maar soms lukt dat niet.”
To Interface levert voor dit project de projectmanager en projectleider.
lees meer...
14-09-2016 | in het nieuws
Nieuwe viaducten Velp gaan eeuw mee
De viaducten Overhagen en Biljoen onder de snelweg A348 bij Velp worden vervangen. De kosten zijn 5 miljoen euro, maar volgens provinciaal projectleider Joop Hardeman en Bart Olde Monnickhoff van aannemer Reef gaan de nieuwe viaducten een eeuw mee. To Interface is in de personen van Joop Hardeman en Luuk van Engen als projectmanager en contractmanager verantwoordelijk om de geselecteerde kunstwerken van preverkenning tot realisatie te brengen, op te leveren en de overdracht naar de beheerorganisatie van de Provincie te begeleiden.
lees meer...
13-09-2016 | in het nieuws
Mumbai: 7.5km JVLR-Koparkhairane-Ghansoli bridge to have cycle track, walkway
The 7.5km 3x3 lane JVLR-Koparkhairane-Ghansoli bridge will be the only inter-city link with a long cycle track and a walkway which morning walkers can access from both ends. MMRDA engineer-in-chief P D Mamdapure told TOI on Friday that NP-Bridging (Belgium), consultants for the infra-project, will probably submit the final report on the bridge which will link the eastern suburbs by mid-September.

To Interface neemt in opdracht van haar Vlaamse partner NP-Bridging deel aan de haalbaarheidstudie voor deze brug en de Rewas-Karanja brug.

lees meer...
26-08-2016 | in het nieuws
Versnelde aanpak veertien dijkringen Noord- en Midden-Limburg
Veertien dijkringen in Limburg moeten versneld worden verstevigd. Om tijd te winnen gunt waterschap Peel en Maasvallei (WPM) het raamcontract voor het ingenieurswerk gezamelijk aan Witteveen+Bos en Arcadis. De ambitie is om de veertien dijken in Noord- en Midden-Limburg al in 2020 gereed te hebben, in plaats van in 2024. Martijn van den Broeke van To Interface vervult de rol van contractmanager voor dit project.
lees meer...
25-08-2016 | in het nieuws
To Interface zoekt een nieuwe collega!
To Interface zoekt een nieuwe collega! Word jij onze Junior Exploitatiemanager & Onderhoud?
lees meer...
15-08-2016 | in het nieuws
Voorbereiding Fietsparkeergarage Koningin Julianaplein Den Haag van start
In Den Haag is in 2004 de transformatie gestart van het Centraal Station en het omliggende stationsgebied. De gemeente Den Haag heeft de ambitie om het stationsgebied te vernieuwen tot een volwaardige stadsentree met een duidelijke identiteit. Vanuit deze ambitie heeft de gemeente Den Haag een opdracht uitgeschreven voor een ondergrondse fietsenstalling onder het Koningin Julianaplein. To Interface leverde voor de tenderfase voor dit project de EMVI-coördinator, EMVI-schrijvers en Omgevingsmanager. Voor de realisatiefase levert To Interface de Omgevingsmanager en Schrijver projectmanagementplan.
lees meer...
03-06-2016 | in het nieuws
Bouw gemeentehuis Westland begonnen
De eerste paal van het nieuwe gemeentehuis van Westland is de grond in gegaan. Wethouder Bram Meijer gaf hiervoor samen met Piet van Hoeven (consortium De Groene Schakel) het startsein. To Interface levert voor dit project de exploitatiemanager, verantwoordelijk voor de coördinatie van de hard en soft services, monitoring, het onderhouden van klantcontact en bewaking van planning, budget en kwaliteit op gebied van exploitatie.
lees meer...
20-05-2016 | in het nieuws
To Interface Best Value B gecertificeerd
To Interface heeft een op maat gesneden in-company-training Best Value-aanpak van vijf dagdelen gevolgd. De in-company training is gegeven door Wiebe Witteveen van de Best Value Group. Na afloop van de training hebben de deelnemers een B-certificaat ontvangen.

lees meer...
13-05-2016 | in het nieuws
Combinatie Herepoort aan de slag met voorbereidende werkzaamheden
Combinatie Herepoort kan aan de slag met de voorbereidende werkzaamheden voor de Aanpak Ring Zuid Groningen. Cees Brandsen, hoofdingenieur-directeur Grote Projecten en Onderhoud bij Rijkswaterstaat en de directie van Herepoort hebben vanmorgen het Design & Construct contract ondertekend. To Interface leverde het afgelopen jaar voor dit project de Tendermanager. In de komende periode levert To Interface de assistent projectdirecteur, de procesmanager managementplannen en ondersteunt To Interface bij het proces om te komen tot een Voorbereidingsalliantie.

lees meer...
< 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 >
HIGHLIGHTS PROJECTEN
Noord-Zuidlijn
Centrale Rotterdam
Stadsbrug Nijmegen
International Crime Court
Randstadspoor Vleugel
naar top