INT | NL | contact | zoeken
DIENSTEN MARKTEN PROJECTEN ORGANISATIE NIEUWS DUURZAAMHEID
home > nieuws > in het nieuws
06-04-2017 | in het nieuws
Eerste film van metro op high-speed door Noord/Zuidlijntunnel
Donderdag 6 april jl. was het de beurt aan de pers om te genieten van een ritje op hoge snelheid door de Noord/Zuidlijn. Op Centraal Station stapte een gezelschap van 50 man de testmetro in, om via station Zuid en Noord, hier ook weer terug te keren.
lees meer...
01-03-2017 | in het nieuws
To Interface zoekt nieuwe collega's!
Vanwege ons groeiende werkpakket en de ontwikkeling van nieuwe diensten en markten zijn wij op zoek naar diverse versterkingen in ons team. Zin om aan de publieke kant en/of aan de private kant hieraan bij te dragen? Wij staan altijd open voor nieuw talent binnen ons team. Talent dat, net als wij, loyaal is aan de opgave en een hoogwaardige en integrale aanpak nastreeft in een bijzonder dynamisch werkveld.
lees meer...
14-02-2017 | in het nieuws
Viaducten Velp klaar, weg dinsdag vrij
Witte rook in Velp. Na maanden flink doorwerken liggen er twee nieuwe viaducten onder de snelweg A348 in Velp.
To Interface levert voor het project Robuuste Investeringsimpuls Kunstwerken de projectmanager en contractmanager.
lees meer...
30-01-2017 | in het nieuws
Vrouwe Justitia zoekt het hogerop
Het nieuwe gerechtsgebouw in Breda wordt het hoogste van Nederland. En er is meer imposant aan het gebouw.
To Interface levert voor het project Gerechtsgebouw Breda de projectdirecteur, procesmanager en contractmanager.

lees meer...
19-01-2017 | in het nieuws
Instellingen enthousiast over cultuurcomplex Den Haag
De instellingen die in het cultuurcomplex op het Haagse Spuiplein komen zijn tevreden over het ontwerp. Vorige week keurden zij de indeling van de zes verdiepingen die het OCC telt goed. 'Het wordt een unieke plek in Nederland en misschien wel in de wereld', zei Henk Scholten van het Dans- en Muziekcentrum (DMC) donderdag tijdens een werkbespreking over het ontwerp in de Haagse gemeenteraad.
Joost de Vries van To Interface vervult de rol van contractmanager binnen het project Onderwijs- en Cultuurcomplex (OCC).

lees meer...
17-01-2017 | in het nieuws
Gelders huis: de winst van openheid
De transparante overkapping over de binnentuin van het Gelderse provinciehuis is een rechtstreeks gevolg van de keus voor het dbfmo-contract. “Een spectaculair pluspunt. Anders was zo’n entree veel te duur geweest.”
Maik Knuiman van To Interface vervult de rol van contractmanager en vervangend projectmanager binnen het project het Huis der Provincie.
lees meer...
03-01-2017 | in het nieuws
Fotoverslag - Eerst testrit Noord-Zuidlijn
En daar ging ie hoor: om 3.30 uur vannacht reed de M5 van GVB op zijn gemakje de tunnel van de Noord/Zuidlijn in, geheel op eigen kracht. Hij vertrok vanaf station Zuid, schakelde hier over op het Noord/Zuidlijnspoor en dook de tunnel in bij station Europaplein. Fotograaf Gé Dubbelman, van de website www.wijnemenjemee.nl, was er bij en legde dit momentum vast.
To Interface levert voor dit project de projectmanager en projectleider.
lees meer...
03-01-2017 | in het nieuws
Eerste testrit Noord-Zuidlijn goed verlopen
De eerste testrit waarbij een metrostel op eigen kracht over een deel van de Noord-Zuidlijn in Amsterdam reed, is in de nacht van maandag op dinsdag goed verlopen. Volgens een woordvoerder ging de metro over ongeveer anderhalve kilometer stapvoets van station Zuid naar Europaplein.
To Interface levert voor dit project de projectmanager en projectleider.
lees meer...
23-11-2016 | in het nieuws
55 ton aan staal lucht in bij Gerechtsgebouw Breda
De bouw van het gerechtsgebouw op de hoek van de Stationslaan en Belcrumweg is een nieuwe fase in gegaan. Deze dinsdag ging een staalconstructie van 53 ton de lucht in naar de derde verdieping.
To Interface levert voor het project Gerechtsgebouw Breda de projectdirecteur, procesmanager en contractmanager.

lees meer...
12-11-2016 | in het nieuws
Combinatie Herepoort onthult plannen Ring Zuid Groningen
De voortgang van het project Aanpak Ring Zuid is de afgelopen weken voor het grote publiek goed zichtbaar geworden. Het project betreft de ombouw van de zuidelijke Ringweg van Groningen en heeft als doel de bereikbaarheid van stad en regio, de leefbaarheid en de veiligheid te verbeteren.
To Interface levert voor het project Aanpak Ring Zuid Groningen de Assistent Projectdirecteur en de Procesmanager Managementplannen. Tijdens de tenderfase leverde To Interface de Tendermanager en de Ontwerpsecretaris.
lees meer...
< 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 >
HIGHLIGHTS PROJECTEN
Noord-Zuidlijn
Centrale Rotterdam
Stadsbrug Nijmegen
International Crime Court
Randstadspoor Vleugel
naar top