INT | NL | contact | zoeken
DIENSTEN MARKTEN PROJECTEN ORGANISATIE NIEUWS DUURZAAMHEID DWE
home > projecten > diensten > Exploitatiemanagement en onderhoud

Gemeentehuis Westland


PROJECTNAAM
Gemeentehuis Westland
OPDRACHTGEVER
PCH Dienstengroep
FUNCTIE
Exploitatiemanager
PERIODE
April 2016 - heden
De gemeente Westland heeft haar nieuwe gemeentehuis middels een integrale DBFMO- (Design, Build, Finance, Maintain & Operate) - procedure Europees aanbesteed. Het consortium De Groene Schakel is voor de opdracht gecontracteerd. De Groene Schakel bestaat uit drie Volkers-Wesselsondernemingen Boele Van Eesteren, HOMIJ Technische Installaties en PCH Dienstengroep in samenwerking met architectenbureau Cepezed. De opdracht behelst het ontwerpen, bouwen, financieren en voor 25 jaar beheren en onderhouden van de gemeentelijke huisvesting.

Het gaat om nieuwbouw op twee locaties in Naaldwijk, waardoor de gemeente Westland een publieks- en bestuurscentrum en een kantoorgebouw voor medewerkers krijgt. De gemeentelijke huisvesting wordt duurzaam en vergroot de kwaliteit en efficiency van de dienstverlening. Westland krijgt met de ontwerpen een CO2-neutraal gemeentehuis. De datum waarop de gebouwen beschikbaar worden gesteld aan de gemeente is 1 juli 2017.

Onze rol
To Interface vervult voor het consortium De Groene Schakel de rol van exploitatiemanager tijdens de bouwfase. De exploitatiemanager is in deze fase verantwoordelijk voor de coördinatie van de hard en soft services, monitoring, het onderhouden van klantcontact en bewaking van planning, budget en kwaliteit op gebied van exploitatie.

CONTACTPERSOON
Betty Leenders
ble@tointerface.nl
06-2030 5874

PROJECTEN
EXPLOITATIEMANAGEMENT EN ONDERHOUD
PPS Kromhout Kazerne Utrecht
Fietsparkeergarage Koningin Julianaplein Den Haag
Tender PPS Gerechtsgebouw Breda
Programma Onderhoud Bruggen
Tenders Openbare verlichting
< 1 - 2 >
naar top