INT | NL | contact | zoeken
DIENSTEN MARKTEN PROJECTEN ORGANISATIE NIEUWS DUURZAAMHEID DWE
home > projecten > diensten > Exploitatiemanagement en onderhoud

Tender PPS Gerechtsgebouw Breda


PROJECTNAAM
PPS Gerechtsgebouw Breda
OPDRACHTGEVER
Consortium inBalans (Facilicom, VolkerWessels, Macquirie)
FUNCTIE
Projectdirecteur aanbesteding en verificatiemanager
PERIODE
2013-2015 (aanbestedingsfase)
Het nieuwe gerechtsgebouw in Breda wordt middels een concurrentiegerichte dialoog aanbesteed. De DBFMO-overeenkomst (Design, Build, Finance, Maintain and Operate) omvat in hoofdzaak het ontwerpen, bouwen, inrichten, (gedeeltelijk) leveren van facilitaire diensten, onderhouden, financieren en ter beschikking stellen van een gerechtsgebouw met parkeervoorziening en terreininrichting. Het nieuwe gerechtsgebouw dat wordt gebouwd in het stationskwartier Breda, heeft een totale oppervlakte van circa 27.000 m2 bruto vloeroppervlakte exclusief parkeervoorziening en terreininrichting. Het contract voor een periode van dertig jaar zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2015 worden gesloten.

Onze rol
Als onafhankelijke partij vervult To Interface onder andere de rol van projectdirecteur tijdens de aanbesteding. Vanuit deze rol is To Interface eindverantwoordelijk voor het managen van het integrale tenderteam met als doel te komen tot een winnende bieding. Onderdeel van de rol is het gezamenlijk ontwikkelen en uitdragen van de tenderstrategie, het bewaken van de gestelde randvoorwaarden en het bevorderen van samenwerking binnen het tenderteam tussen de verschillende partners, adviseurs en disciplines om te kunnen komen tot de winnende bieding. De projectdirecteur is tevens het eerste aanspreekpunt voor de aanbesteder en verantwoordelijk voor een goede klantrelatie.
Tijdens de aanbesteding vullen wij eveneens de rol van verificatiemanager in. Hiermee zijn wij verantwoordelijk voor het coördineren en organiseren van de verificatie middels system engineering van alle eisen en wensen uit de outputspecificatie tijdens de aanbesteding.

CONTACTPERSOON
Toine van Liebergen
tvl@tointerface.nl
+31 6 51 58 99 48

PROJECTEN
EXPLOITATIEMANAGEMENT EN ONDERHOUD
PPS Kromhout Kazerne Utrecht
Gemeentehuis Westland
Fietsparkeergarage Koningin Julianaplein Den Haag
Programma Onderhoud Bruggen
Tenders Openbare verlichting
< 1 - 2 >
naar top