INT | NL | contact | zoeken
DIENSTEN MARKTEN PROJECTEN ORGANISATIE NIEUWS DUURZAAMHEID DWE
home > projecten > markten > infrastructuur

Aanpak Ring Zuid Groningen


PROJECTNAAM
Aanpak Ring Zuid Groningen
OPDRACHTGEVER
Combinatie Herepoort, bestaande uit Max Bögl Nederland, Züblin Nederland, Oosterhof Holman Infra, Koninklijke Sjouke Dijkstra, Roelofs Wegenbouw en Jansma Drachten
FUNCTIE
Tenderfase: tendermanager en ontwerp-/EMVI secretaris
Realisatiefase: interim manager projectbeheersing, assistent projectdirecteur en secretaris Alliantiemanagementteam
PERIODE
Mei 2015-heden
De opdracht voor de ombouw van Groningse Ring Zuid bestaat uit het vernieuwen van de weg op het bestaande tracé, tussen Hoogkerk en Euvelgunne. De meest in het oog springende aspecten van het project zijn het ongelijkvloers maken van knooppunt Julianaplein (N7/A28), het creëren van een nieuwe tunnel bij de Helperzoom en het deels verdiept aanleggen van de ringweg. Op de deksels van de verdiepte ligging wordt een park ontwikkeld.

De Combinatie Herepoort is als winnaar van de aanbesteding uit de bus gekomen en is momenteel druk met voorbereidende werkzaamheden. Op 12 mei jl. is door Cees Brandsen, hoofdingenieur-directeur Grote Projecten en Onderhoud bij Rijkswaterstaat, en de directie van Herepoort het Design & Construct contract ondertekend.

Onze rol
To Interface leverde tijdens de tenderfase de tendermanager en de ontwerp-/EMVI secretaris. In de realisatiefase levert To Interface de assistent projectdirecteur, de secretaris
Alliantiemanagementteam en de interim manager projectbeheersing. Daarnaast ondersteunde To Interface bij het proces om te komen tot een Alliantie tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer.

CONTACTPERSOON
Jaap Verheijen
jve@tointerface.nl
+31 6 18 99 86 90

PROJECTEN
INFRASTRUCTUUR
ZwolleSpoort en Spoorzone Zwolle
Valleilijn
Herbouwen brug Merksem-Theunisbrug in Antwerpen
Wintrack II
Roadmap Stedelijke Verlichting Eindhoven 2030
< 1 - 2 - 3 - 4 - 5 >
naar top