INT | NL | contact | zoeken
DIENSTEN MARKTEN PROJECTEN ORGANISATIE NIEUWS DUURZAAMHEID DWE
home > projecten > markten > utiliteitsbouw

PPS Kromhout Kazerne Utrecht


PROJECTNAAM
PPS Kromhout Kazerne Utrecht (DBFMO)
OPDRACHTGEVER
Exploitatiemaatschappij Komfort B.V.
FUNCTIE
site Manager
PERIODE
2017-2018 (exploitatiefase)
Het hoofdkwartier van de Koninklijke Landmacht, het Defensie Ondersteuningscommando (DOSCO) en de Defensie Materieel Organisatie zijn centraal gehuisvest op het terrein van de Kromhout Kazerne in Utrecht. Sinds februari 2012 is het terrein in gebruik genomen. Het ontwerp, de realisatie en de exploitatie (DBFMO) vallen onder de verantwoordelijkheid van consortium Komfort (Strukton, Ballast Nedam, John Laing). Na de ingebruikname is Komfort bv tot en met 2035 verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud en de facilitaire dienstverlening van de Kromhout Kazerne.

De Kromhout Kazerne bestaat uit een modern kantorenpark met een transparante en groene uitstraling. Het betreft een functionele kazerne met een flexibel, transparant en duurzaam ontwerp dat is gericht op langdurig gebruik. Het ontwerp past perfect in het stedelijk landschap, met respect voor de bestaande huisvesting, de monumenten, de vegetatie en beschermde dieren. Dit dankzij de integratie van stedenbouw, (landschaps)architectuur en interieurdesign. Behalve kantoren zijn er op het terrein de volgende faciliteiten beschikbaar:
• Sportfaciliteiten
• Gezondheidscentrum
• Parkeergarage (1.000 plaatsen)
• Vergadercentrum
• Legering voor 150 medewerkers


Onze rol
To Interface vervult voor consortium Komfort de rol van Site Manager binnen het exploitatieteam tijdens de exploitatiefase van 25 jaar. De Site Manager is in deze fase verantwoordelijk voor het algehele contractmanagement en de uitvoering van de M&O contracten van zowel de hard services als de soft services.

Streven naar continue verbetering is een van de belangrijkste pijlers. In de afgelopen jaren zijn veel duurzaamheidsinitiatieven en innovaties gerealiseerd en is het complex gewaardeerd op 4-sterren (Excellent) BREEAM-NL In-Use op zowel Asset als Beheer. Daarnaast fungeert de Site Manager als contactpersoon voor de diverse stakeholders, zowel vanuit het Ministerie van Defensie als het Rijksvastgoedbedrijf.


CONTACTPERSOON
Ruud Maalderink
rma@tointerface.nl
+31 6 8282 7669

PROJECTEN
UTILITEITSBOUW
Gemeentehuis Westland
Huis van Haarlemmermeer
Fietsparkeergarage Koningin Julianaplein Den Haag
Onderwijs- en Cultuurcomplex (OCC)
Huis der Provincie
< 1 - 2 - 3 >
naar top