INT | NL | contact | zoeken
DIENSTEN MARKTEN PROJECTEN ORGANISATIE NIEUWS DUURZAAMHEID DWE
home > diensten > emvi-management

EMVI-management


De kennis van en ervaring met zowel de private als publieke zijde worden binnen To Interface succesvol ingezet bij EMVI-aanbestedingen - hierbij vindt gunning plaats op basis van prijs én kwaliteit. Naast tendermanagement leveren we ook specifieke ondersteuning bij het opstellen van de EMVI-kwaliteitsdocumenten.

We bepalen niet alleen een winnende strategie voor inschrijvende partijen (opdrachtnemers), maar schrijven ook onderscheidende en kwalitatief uitstekende plannen (van aanpak). Plannen die gebaseerd zijn op de ideale mix van maximale benutting van de kennis en kunde van de inschrijvende partij, de juiste bepaling van de wensen van de opdrachtgever, en onze eigen praktijkervaring en risicobewustzijn. Wij leveren gevraagd en ongevraagd advies om op strategisch vlak – alsook tekstueel en vormgeeftechnisch – optimaal te scoren op de gevraagde kwaliteitscriteria.

Aan opdrachtgeverszijde inventariseren en specificeren wij welke EMVI-criteria het meest bijdragen aan een verminderd risicoprofiel van een project, dan wel de beste stimulans zijn voor het onderscheidend vermogen van inschrijvende partijen.


PROJECTEN EMVI-MANAGEMENT
Herbouwen brug Merksem-Theunisbrug in Antwerpen
Fietsparkeergarage Koningin Julianaplein Den Haag
Wintrack II
< 1 - 2 - 3 - 4 >
CONTACTPERSOON
Cedric Lageman
cla@tointerface.nl
+31 6 23 01 12 80

DIENSTEN
Projectmanagement
Tendermanagement
Inkoop- & contractmanagement
EMVI-management
Strategievorming
Exploitatiemanagement en onderhoud
Integrale ontwikkelopgaven
naar top