INT | NL | contact | zoeken
DIENSTEN MARKTEN PROJECTEN ORGANISATIE NIEUWS DUURZAAMHEID DWE
home > diensten > inkoop- & contractmanagement

Inkoop- & contractmanagement


Voor verschillende opdrachtgevers vervult To Interface het inkoop- en contractmanagement. De businesscase, die voor ons meer dan alleen financiële parameters bevat, vormt het vertrekpunt voor het bepalen van de strategie voor het inkoop- en contractmanagement. Belangrijke onderdelen hierbij zijn stakeholdersanalyses, risicomanagement, contractbeheersing en marktontwikkelingen.

Contractmanagement gaat volgens ons verder dan het juridische kader. Het heeft betrekking op de relatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer, waarbij samenwerking, vertrouwen en openheid centraal moeten staan. We spelen als To Interface een rol om de verschillende werelden/disciplines en fases onderling te verbinden en er een optimaal samenwerkend geheel van te creëren.

In het bijzonder hebben wij kennis van en ervaring met state-of-the-art-contractvormen (zoals NEC3-overeenkomsten, DB(F)M(O), BVP, concessies en allianties), contractmanagement aan opdrachtnemerszijde (de doorvertaling van de filosofie van de hoofdovereenkomst naar de onderliggende contracten) en contractmanagement bij opdrachtgevers (de invulling van de inkoopstrategie, de vertaling van de inkoopstrategie naar het aanbestedingsdossier, risicomanagement, systeemgerichte contractbeheersing (SCB) en technical inspection service (TIS)).


PROJECTEN INKOOP- & CONTRACTMANAGEMENT
Onderwijs- en Cultuurcomplex (OCC)
Hoogwaterbeschermings-programma
Huis der Provincie
< 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 >
CONTACTPERSOON
Toine van Liebergen
tvl@tointerface.nl
+31 6 51 58 99 48

DIENSTEN
Projectmanagement
Tendermanagement
Inkoop- & contractmanagement
EMVI-management
Strategievorming
Exploitatiemanagement en onderhoud
Integrale ontwikkelopgaven
naar top