INT | NL | contact | zoeken
DIENSTEN MARKTEN PROJECTEN ORGANISATIE NIEUWS DUURZAAMHEID DWE
home > diensten > projectmanagement

Projectmanagement


Onder projectmanagement verstaan wij een beheerste projectaanpak gebaseerd op expliciet werken, het laten excelleren van het projectteam en het verbinden van belangen en stakeholders. To Interface heeft projectmanagers die uw opgave vanuit deze integrale visie tot het gewenste resultaat brengen.

Binnen To Interface hanteren wij het IPM-model (integraal projectmanagement) als uitgangspunt. Het stimuleren van een optimale afstemming en samenwerking tussen de verschillende IPM-onderdelen is een voorwaarde voor het succesvol verloop van een project.
Onze kracht ligt bij de rollen van de projectmanager en contractmanager. Deze rollen worden niet alleen bij publieke opdrachtgevers vervuld, maar ook bij private opdrachtnemers – waar deze rollen ook wel projectdirecteur of tendermanager worden genoemd.
Bij het invullen van projectmanagement staat een ‘businesscasegedreven’ aanpak centraal. Hierbij staat het inhoudelijk te bereiken projectresultaat in de context van de gehele projectlevenscyclus en de belangen van de verschillende stakeholders.


PROJECTEN PROJECTMANAGEMENT
ZwolleSpoort en Spoorzone Zwolle
Valleilijn
Huis der Provincie
< 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 >
CONTACTPERSOON
Harold van Steeg
hvs@tointerface.nl
+31 6 51 11 79 02

DIENSTEN
Projectmanagement
Tendermanagement
Inkoop- & contractmanagement
EMVI-management
Strategievorming
Exploitatiemanagement en onderhoud
Integrale ontwikkelopgaven
naar top