INT | NL | contact | zoeken
DIENSTEN MARKTEN PROJECTEN ORGANISATIE NIEUWS DUURZAAMHEID DWE
home > diensten > Exploitatiemanagement en onderhoud

Exploitatiemanagement en onderhoud


Vastgoed of infrastructuur wordt gerealiseerd met een reden: het faciliteren van organisatieprocessen of het bevorderen van mobiliteit. Het doel van exploitatiemanagement en onderhoud is het realiseren van een optimaal beschikbaar en bruikbaar object voor de gebruikers gedurende de hele levensduur. Onder exploitatiemanagement en onderhoud verstaan wij het managen van (facilitaire) diensten en/of onderhoudswerkzaamheden, het monitoren van kwaliteit en het bewaken van planning, budget en klanttevredenheid.

Volgens To Interface wordt de basis van een succesvolle exploitatie- of onderhoudsfase met minimale verstoringen en tevreden gebruikers/opdrachtgevers al tijdens de voorbereidings-, tender-, en ontwerpfase gelegd. Door visie, klantgerichtheid, levensduur denken en integrale samenwerking richten wij een efficiënte, effectieve en rendabele exploitatie/onderhoudsfase in.

Voor opdrachtgevers stellen wij de inkoopstrategie op, verzorgen wij de benodigde aanbestedingsdocumenten en begeleiden wij de aanbesteding. Tevens verzorgen wij het kostenmanagement. Tijdens de realisatie- of opstartfase richten wij de organisatie, systemen en processen in voor de exploitatie- en/of onderhoudsfase. Gedurende de exploitatie en/of onderhoudsfase voeren wij voor u het contractmanagement uit.

Voor opdrachtnemers voeren wij het tender-, EMVI- en kostenmanagement uit in de aanbestedingsfase. Daarbij denken wij kritisch mee in de te maken ontwerpkeuzes zodat het object zo gebruiks- en onderhoudsvriendelijk wordt. Wij stellen samen met u een visie op voor de exploitatie- en onderhoudsfase en zorgen er met effectief mobilisatiemanagement voor dat alle voorbereidingen worden getroffen, om vervolgens optimaal gesteld te staan in de exploitatie- en onderhoudsfase. Gedurende de exploitatie en/of onderhoudsfase voeren wij voor u het projectmanagement, contractmanagement en exploitatiemanagement uit.

Onze kracht ligt bij de rollen van de exploitatiemanager, projectmanager, contractmanager en technisch manager. Deze rollen worden zowel bij publieke als private opdrachtgevers vervuld. Tevens vervullen wij in de aanbestedingsfase graag de rollen van tendermanager en EMVI-coördinator.


PROJECTEN EXPLOITATIEMANAGEMENT EN ONDERHOUD
PPS Kromhout Kazerne Utrecht
Gemeentehuis Westland
Fietsparkeergarage Koningin Julianaplein Den Haag
< 1 - 2 - 3 - 4 >
CONTACTPERSOON
Betty Leenders
ble@tointerface.nl
06-2030 5874

DIENSTEN
Projectmanagement
Tendermanagement
Inkoop- & contractmanagement
EMVI-management
Strategievorming
Exploitatiemanagement en onderhoud
Integrale ontwikkelopgaven
naar top