INT | NL | contact | zoeken
DIENSTEN MARKTEN PROJECTEN ORGANISATIE NIEUWS DUURZAAMHEID DWE
home > diensten > Integrale ontwikkelopgaven

Integrale ontwikkelopgaven


Met onze dienst integrale ontwikkelopgaven ligt de focus op multidisciplinaire projecten. In het bijzonder richten wij ons op integrale haalbaarheidsstudies, voorbereidings- en aanbestedingsprocessen, contractbeheersing, EMVI-inschrijvingen en projectontwikkeling. Wij bieden integrale ontwikkelopgaven aan in onze overtuiging kwaliteit in onze markten te kunnen bieden.

To Interface heeft op basis van haar dienstverlening veel kennis van en ervaring met het voorbereiden en uitvoeren van voornoemde integrale opgaven. Onder de noemer van integrale ontwikkelopgaven bieden wij multidisciplinaire teams van specialisten aan. Teams waarin wij onze eigen expertise inzetten en als main contractor verantwoordelijkheid nemen voor het integrale resultaat. Bij de samenstelling van het team maken we gebruik van ons brede netwerk. Tevens stemmen we met de klant af welke kennis de klant zelf wil inbrengen in het team.

To Interface gelooft dat een goed georganiseerd team met de beste specialisten het verschil maakt. Naast onze inhoudelijke kennis is dat de kracht van To Interface: het stimuleren en faciliteren van samenwerking om richting te geven en te verbinden zodat een project succesvol wordt afgerond.

In overleg met de klant wordt besproken hoe we alle belangen bundelen, commitment maximeren en faalkosten minimaliseren. De hoogte van onze rekening hangt af van de door ons geleverde prestatie.


PROJECTEN INTEGRALE ONTWIKKELOPGAVEN
Duurzame Mobiliteit
Mumbai bridges
Herontwikkeling Hangar 26/27, Antwerpen, België
CONTACTPERSOON
Maarten Fleerakkers
mf@tointerface.nl
+31 6 53 25 68 55

DIENSTEN
Projectmanagement
Tendermanagement
Inkoop- & contractmanagement
EMVI-management
Strategievorming
Exploitatiemanagement en onderhoud
Integrale ontwikkelopgaven
naar top